fbpx
 

CONTACTFORMULIER VOOR DE BESTE TERRAS OPLOSSINGjij wil ook een leefterras?

Interesse?

Neem contact met ons op via onderstaand contactformulier om de beste oplossing voor uw terras, balkon of patio te vinden.
Vul alvast je gegevens in en stuur enkele foto’s van je bestaande terras of balkon mee. Vermeld ook steeds de afmetingen en vergeet zeker de hoogte niet.
Wij contacteren je zo spoedig mogelijk om een vrijblijvende afspraak vast te leggen.

  Als u dit vakje aanvinkt, geeft u aan dat u begrijpt en aanvaardt dat de informatie die u verstrekt zal worden opgeslagen en bekeken in overeenstemming met ons privacy beleid

  De bewoner en zijn beleving staan centraal. Vandaar dat onze dienstverlening begint door bij je langs komen voor een babbel en te kijken hoe je leeft en woont.

  Op je terras kijken we zowel naar de positieve als negatieve punten. Niet enkel kijken we naar zon -en lichtinval maar ook naar zicht en privacy. We zetten vooral de pluspunten in de verf en leiden de aandacht af van de minpunten. In het bijzonder bekijken we hoe en waar meer groen worden kan worden geïntegreerd. Als laatste denken we na welke meubels, verlichting en eventuele accessoires je buitenruimte zullen opwaarderen?

  Vul ons contactformulier in om samen de beste oplossing voor uw terras, balkon of patio te bepalen. Indien gewenst, werken wij na onze kennismaking een studie van je buitenruimte uit. Hierbij tekenen we een plan met 3D visualisatie zodat je precies weet hoe je project er zal uitzien. Ook de materiaalkeuze, planten en accessoires worden besproken. Mits eventuele aanpassingen volgens uw wensen wordt alles gefabriceerd en verzameld en komt het in 1 keer (al dan niet met kraan of meubellift) naar je terras.

  Installeren en klaar om te genieten!
  Groenterras. Leef je terras!

  Ons sociaal terras:

  Adres

  Koopvaardijlaan 28C
  9000 Gent

  Openingsuren

  Enkel op afspraak

  Mail ons

  info@groenterras.be

  Bel ons

  Johan: 0475.61.85.10
  Nesten: 0495.75.44.69