fbpx
 

Onze expertiseDoordachte realisaties om je terras te verrijken tot een ware feel-good plaats

Terras inspiratie en tuin tips voor het creëren van volwaardige groene buitenruimtes. Bij groenterras streven we allereerst naar het bekomen van een totaalconcept. De uitwerking van dit concept kan geleidelijk aan gebeuren; zolang er maar een goed plan achter schuilt. Iedereen heeft wel iets van inspiratie voor zijn of haar terras. Het is echter lang niet zeker of deze ideeën samen één geheel vormen. Ons team helpt je jouw terrasconcept te creëren aan de hand van een uitgebreid verkenningsgesprek, een opname van de bestaande toestand, en vanzelfsprekend onze expertise.

Groenterras wil je helpen om je terras inspiratie om te zetten in de realisatie van een volwaardige buitenkamer, vanzelfsprekend met een groene touch!

Voor kleine oppervlaktes is maatwerk zijn investering meer dan waard om van je terras een echte outdoor living space te maken. Bij grotere oppervlaktes is het naast maatwerk veeleer belangrijk de juiste materialen, grootte en oriëntatie te bepalen van meubilair, verlichting en aanplanting.

  • Persoonlijke aanpak gebaseerd op jouw interesses
  • Elk project is uniek door grootte, oriëntatie en smaak
  • Maatwerk om de benutte ruimte te optimaliseren
  • Project realisatie van A tot Z

Contacteer ons om jouw project te bespreken

https://groenterras.be/wp-content/uploads/2020/07/groenterras23.jpg

terras inspiratie

Inspiratie voor het upgraden van je terras, balkon, tuin of patio. Ook al is de beschikbare oppervlakte van je terras minimaal; er valt zeker iets van te maken. Denk zeker ook in de hoogte want drie-dimensionale beplanting en decoratie kunnen van je terras of balkon een verlengstuk van je interieur maken.

Hier alvast enkele terras inspiratie foto’s maar onthoud dat elk terras uniek is alsook zijn gebruikers. Vandaar dat elk terras of balkon zijn persoonlijke aanpak verdient!

Ons sociaal terras:

Adres

Koopvaardijlaan 28C
9000 Gent

Openingsuren

Enkel op afspraak

Mail ons

info@groenterras.be

Bel ons

Johan: 0475.61.85.10
Nesten: 0495.75.44.69