fbpx
 

WE NEMEN NOOIT GENOEGEN MET EEN SAAI TERRASonze groenterras diensten

Groenterras in 3D ipv 2D

Wij upgraden bestaande terrassen, balkons en patio’s tot volwaardige buitenkamers. Wij creëren meerwaarde voor bewoners door de beschikbare buitenruimte optimaal te benutten, met een groen accent!

Onze groen terras interieurs steunen enkel op de vloer. Noch in muren, noch in vloeren wordt verankerd.

Laat je niet afschrikken door de schijnbaar beperkte oppervlakte van je terras. Wij realiseren namelijk “buitenkamers” op terrassen vanaf 80cm diepte.

Ter illustratie vindt u hier een groenterras render filmpje waardoor u een inzicht krijgt in onze werkwijze. Bekijk ook onze sectie foto’s voor & na en projecten om een idee te krijgen wat groenterras voor u kan betekenen. Of volg ons via facebook en instagram 

Op maat gemaakt, precies passend voor uw specifieke ruimte

Groenterras haalt het maximum uit alle dimensies van je terras. We benutten immers ook de vaak vergeten hoogtematen.  Bovendien werken we steeds met een mix van maatwerk en zorgvuldig uitgekozen elementen.

Onze verticale tuinen bijvoorbeeld. Deze hebben een ingebouwde waterbuffer en kunnen naar uw keuze worden ingevuld: van geurende bloemen over tuinkruiden tot verticale moestuin in de stad. We bieden ook abonnementen aan om deze te onderhouden.

Verlichting is essentieel voor een groen terras. In het bijzonder werken wij met mobiel te bedienen LED-spots. Op deze wijze realiseren we dat elke hoek of plan apart kan worden uitgelicht.

Wij lossen bij het ontwerp de eventuele problemen van uw buitenruimte op:

  • privacy verhogen
  • lelijk zicht “weggommen”
  • wind breken
  • zonnewering en/of buitenairco om te koelen (en muggen te weren!).

Daarnaast adviseren wij welke potten en plantenbakken uw ruimte opwaarderen. Op dezelfde wijze zoeken wij naar het beste meubilair en accessoires.

Samengevat: elke buitenruimte wordt individueel benaderd naar uw wensen. Zodoende transformeren we uw buitenruimte tot een groen terras, een waar privé paviljoen.

  • GROENTERRAS = SPECIALE AANDACHT AAN
Beplanting
Wij geven advies welke planten het best tot zijn recht komen op jouw terras, rekening houdend met jouw specifieke voorkeuren naar kleur, geur en onderhoud.
Meubilair
Een beperkte ruimte heeft nood aan een op maat gemaakte oplossing. Het comfort van meubilair met aangepaste kussens is een must have.
Accessoires
Upgrade je buitenomgeving tot een echte woonomgeving. Denk aan verlichting, verwarming, muziek, kussens, tapijten, spiegels...
https://groenterras.be/wp-content/uploads/2021/06/groenterras37.jpg

Ons sociaal terras:

Adres

Koopvaardijlaan 28C
9000 Gent

Openingsuren

Enkel op afspraak

Mail ons

info@groenterras.be

Bel ons

Johan: 0475.61.85.10
Nesten: 0495.75.44.69