fbpx
 

EEN BEELD ZEGT SOMS MEER DAN DUIZEND WOORDENfoto's voor & na

Foto’s voor & na van onze terrassen geven je een beter inzicht wat te verwachten van een groenterras.

De terras foto’s voor & na hieronder geven alvast een idee van hoe ver we kunnen gaan. Elk project dient een persoonlijke aanpak. Vandaar dat wij vooraf een 3D visualisatie maken zodat duidelijk is wat de klant kan verwachten van een project.

Op onze sectie terras foto’s “projecten” zie je enkele realisaties van groene terrassen van verschillende omvang. Wij kunnen een groenterras ontwerpen voor zowel het stadsbalkon beginnend bij 3m², alsook voor de penthouse luxe terrassen met een groot oppervlakte.

Verder hebben wij een aantal terras foto’s die dienst kunnen doen als “inspiratie”, doch wij bij groenterras beschouwen elk project als uniek. Niet enkel uniek qua grootte en orientatië, maar ook qua smaak en persoonlijke voorkeur van de gebruikers.

Nog niet overtuigd, neem gerust contact met op met ons team om nog meer terras foto’s en beelden van balkon -en patio projecten te bekijken. Het gevoel van een groenterras valt helaas moeilijk vast te leggen in een foto… Mocht het je interesseren, kunnen wij ook de tijd nemen om een groenterras project te bezoeken zodat je de atmosfeer kan voelen en ons maatwerk in detail kunt beoordelen.

Tenslotte posten wij ook regelmatig enkele groenterras foto’s op onze sociale terrassen facebook en instagram. Daarnaast raden wij je ook aan om af en toe een kijkje te nemen op onze groenterras blog.

Ons sociaal terras:

Adres

Koopvaardijlaan 28C
9000 Gent

Openingsuren

Enkel op afspraak

Mail ons

info@groenterras.be

Bel ons

Johan: 0475.61.85.10
Nesten: 0495.75.44.69