fbpx
 

Tips bij het inrichten van je terras

08/07/2020by Nesten0

Tips bij het inrichten van je terras: de belangrijkste tip die wij je kunnen meegeven is om beroep te doen op een professional om een concept te realiseren. Een terrasontwerp is van cruciaal belang bij je groenterras. Daarnaast kunnen we nog enkele tips meegeven die ook hun steentje kunnen bijdragen

 

1. Vermijd goedkope decoratie

Probeer te investeren in kwaliteit en niet in goedkope decoratie waarmee tuincentra je deur plat lopen. Hier geldt uiteindelijk: goedkoop is duurkoop.

2. Investeer in verlichting

Dit is echt de meest gemaakte fout als het gaat om de inrichting van een terras of balkon! De meeste mensen denken niet eens na over verlichting. Je wil dat het gezellig blijft als het donker wordt, maar je wilt ook niet dat je elkaar niet kunt zien. Investeer daarom in goede tuinverlichting voor het fijnste resultaat.

3. Ruim op!

Een voor de handliggende simpele tip bij het inrichten van je terras: Ruim op, en durf weg te gooien! Onnodige decoratie kan nu echt wel weg. Kijk je tuin of balkon even goed rond en bekijk wat je echt mooi vindt en wat je eigenlijk liever niet meer wil hebben. Bij twijfel, weg doen! Hoe rustiger en ‘schoner’ de tuin of balkon is, hoe meer je zal genieten.

4. Werk met dimensies

Vaak wordt de hoogte van een terras te weinig benut. Speel met dimensies en denk niet enkel aan vloer of wandbekleding, maar kijk ook eens naar je plafond

5. Beplanting

Laat je goed adviseren door een professional en zorg dat je ruimte optimaal wordt ingevuld. Hou rekening met zon en schaduw, blad -en bloesemverlies, watervoorziening en onderhoud.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *